Header Reklam
Header Reklam

Sabancı Grubu’nun Yeni Markası: İklimsa

05 Haziran 2006 Dergi: Haziran-2006
Sabancı Grubu’nun en yeni firmalarından olan, iklimlendirme merkezleri olarak adlandırılan ‘İklimsa’, 8 Mayıs Pazartesi günü Sabancı Center’da tanıtıldı.

Sabancı Grubu’nun yeni markası olan ‘İklimsa’nın tanıtım toplantısına,  Hacı Ömer Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Hacı Ömer Sabancı Holding Gıda ve Perakendecilik Gurubu Başkanı Haluk Dinçer ve İklimsa Direktörü Adnan Paputçu katılarak, birer konuşma yaptılar. İklimlendirmenin, ayrı bir uzmanlık konusu olduğundan hareketle ortaya konan  İklimsa, dünyanın önde gelen klima ve kombi markalarının, farklı ürün ve model seçeneklerini uygun fiyat ve ödeme koşulları ile tüketicilere sunacak. İklimsa Direktörü Adnan Paputçu yaptığı konuşmada kombi ve klima üretimine ve satışına yönelik olarak dünya pazarına ilişkin bilgiler verdi. Paputçu yaptığı konuşmada ayrıca şunları söyledi: ‘Türkiye’nin iklimlendirme merkezi olacak İklimsa’nın 21 yıllık deneyimi ile uzmanlık gerektiren iklimlendirme sektöründe tüketicilerin tüm beklenti ve ihtiyaçlarını aşan ve fark yaratan hizmet anlayışı ile ‘tek adres’ olacağına inanıyoruz.

21 yıldır işbirliği yaptığımız, klima sektörünün standartlarını belirleyen kalitesi ile Mitsubishi Heavy Industries, sahip olduğu dünyada ilk ve tek plasmacluster teknolojisi ile Sharp,  Çin’in en büyük üç üreticisinden biri olan Midea ve daha ekonomik çözümleri ile Samui marka klimaları bünyesinde bulunduran İklimsa Merkezleri, kombi sektöründe ise İtalya’nın lider kombi markası Beretta’yı tüketicilerle buluşturacak.

Böylelikle her İklimsa mağazasında cazip fiyat ve ödeme koşullarıyla, farklı markalara ait 55 model ürün tüketicilere tek çatı altında sunularak; tüketicinin kapı kapı dolaşmasının önüne geçeceğiz.  Türkiye çapına yayılmış başlangıçta 100, 2006 yıl sonu itibari ile 200 İklimsa Merkezi’nde, konusunda uzman, eğitimli  ve güleryüzlü kadrolarla yüksek hizmet kalitesi standart hale getirilerek, maksimum müşteri memnuniyeti sağlayacağız.’

Etiketler