Header Reklam
Header Reklam

Vaillant Aile Toplantısı Vietnam ve Singapur’da Yapıldı

05 Mart 2005 Dergi: Mart-2005
Vaillant Türkiye yetkili satıcıları ve Vaillant yönetiminin katıldığı Vaillant Aile Toplantısı, Vietnam ve Singapur’da gerçekleşti.
Toplam 220 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya Vaillant Group Üretim Müdürü Dieter Müller ile Vaillant Group Doğu Avrupa ve İhracat Ülkeleri Pazarlama Müdürü Detlef Neuhaus katıldı. 2004 yılının pazarlama, servis, Tüketici Club ve projelerinin gerçekleşen sonuçlarının paylaşıldığı toplantıda, şirketin 2005 yılı hedef ve projeleri ile yeni ürünleri açıklandı.

Vaillant Group 2004 yılı verilerini açıklayan D.Müller, grubun kombide % 26 ile Avrupa’da, % 21 ile dünyada pazar lideri ve ısıtma sektörünün en güçlü grubu olduğunu vurgularken, grubun geleceğe yönelik yeni ürünleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Vaillant Türkiye’nin 2004 yılında 2003 yılına göre adetsel olarak % 30 daha fazla büyüyerek tüm grup içinde Vaillant markası olarak en yüksek ciro artışını gerçekleştiren ülke olduğunu, Avrupa’nın geleceğe yönelik gelişecek en büyük pazarının Türkiye’de bulunduğunu belirten Müller, tüm Vaillant ekibine başarılarından dolayı teşekkür etti. Vaillant Türkiye’nin tüm grup içinde verimli ve başarılı organizasyonunun örnek gösterildiğini söyleyen Müller yeni girilen ülkelere Vaillant Türkiye modelinin uygulandığını belirtti. Vaillant Türkiye Pazarlama Bölümü 2004 yılı içinde toplu işler ve sistem çözümlerine yönelik yaptıkları başarılı çalışmalar nedeni ile Vaillant Doğu Avrupa ve İhracat ülkeleri arasında En İyi Proje Yarışmasında 3.’lük ödülünü alırken, Vaillant Türkiye Tüketici Club Bölümü müşteriye sundukları hizmetler ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmaları nedeni ile aynı yarışmada Vaillant Doğu Avrupa ve İhracat ülkeleri arasında En İyi Proje 1.’lik ödülünü kazandı. Bölüm yetkililerine ödülleri Vaillant Group Üretim Müdürü Dieter Müler tarafından verildi.

Toplantı da Vaillant Türkiye’nin 2005-2010 yılı projeleri ve hedeflerini açıklayan Genel Müdür C.Grosser büyüyen ve gelişen pazarda, Vaillant Türkiye’nin sürekli her fiyat segmentinde lider olmayı hedeflediğini vurguladı. Değişen müşteri isteklerine göre müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde sağlayacak ürün ve hizmetlerle müşterinin karşısına çıkmak için çaba harcanacağını belirtti.

Etiketler