Header Reklam

TTMD Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

05 Nisan 2016 Dergi: Nisan-2016
TTMD Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği 2015 yılı Olağan Genel Kurulu, 9 Mart 2016 tarihinde yeterli çoğunluğun katılımıyla Ankara Latanya Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda Genel Kurul Divan Başkanlığı için yapılan oylamada, Ethem Özbakır, Züleyha Özcan ve Murat Esmer Divan Kuruluna seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündem maddelerinin karara bağlanmasıyla birlikte TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Sarven Çilingiroğlu, 2015 yılına ait faaliyet raporunu genel kurulla paylaşarak bu dönemde dernek adına yapılan çalışma ve aktiviteleri anlattı. Çilingiroğlu, 31 Mart-2 Nisan tarihleri arasında yapılacak 12. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu hakkında detaylı bilgi vererek sempozyuma davette bulundu.

Genel Kurul’da gündeme gelen diğer konu başlıkları şöyle:

- Faaliyet raporu ve tablolar üzerine söz alan üyelerin konuşmalarından sonra oylanan  Yönetim Kurulu 2015 yılı çalışmaları oybirliği  ile ibra edildi.

- 2015 yılı dernek ve iktisadi işletme tahmini bütçesi ile 2016 yılı üye aidatlarının belirlenmesi konusunda sunum ve yapılan değerlendirmelerle;dernek üyelik aidatının yıllık 100 TL olarak kalması oybirliği ile kabul edildi.

- 2016 yılı dernek ve iktisadi işletme bütçe tahmini bütçeleri oybirliği ile kabul edildi.

- Genel Kurul kararları ile ilgili olarak idari işlemler esnasında idarelerin gerekli görebileceği yerlerde düzeltmeler yapılması için Yönetim Kuruluna karar verilmesine oybirliği ile karar verildi.

- TTMD İzmir Ofisinin satın alınmasıyla ilgili oybirliği ile karar verildi.

- Gündemin son maddesi olan dilek ve öneriler bölümünde yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul toplantısı, TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Sarven Çilingiroğlu’nun teşekkür konuşmasıyla tamamlandı.