Header Reklam
Header Reklam

SODEX, HVAC-R Endüstrisini İzmir ve Ankara’da Buluşturmaya Hazırlanıyor

18 Ekim 2016 Dergi: Ekim-2016

SODEX Fuarları, 1293 katılımcı ve 83.764 ziyaretçi sayısıyla önemli bir başarıya imza atan ISK-SODEX İstanbul etkinliğinin ardından TESKON + SODEX ve SODEX Ankara fuarları ile sektörü bir araya getirmeye hazırlanıyor. Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuarlar; doğalgaz, ısıtma, soğutma, klima, pompa, vana, tesisat, su arıtma, jeotermal ve güneş enerjisi sistemleri gibi farklı ürün gruplarını tek bir çatı altında toplayarak, ziyaretçilerine sektörün yeniliklerini keşfetme imkânı sunacak. Katılımcı firmalar ise mevcut ve potansiyel müşterilerine doğrudan ulaşma şansı elde edecekler.

TESKON + SODEX: Fuar ve kongre bir arada

19-22 Nisan 2017 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek olan TESKON+SODEX Fuarı, TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenecek olan Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi’ne (TESKON) de ev sahipliği yapıyor. Kongre, birçok seçkin akademisyen, mimar, mühendis, proje firmalarının yetkilileri ve sektör profesyonelini TESKON+SODEX çatısı altında bir araya getiriyor. Her iki yılda bir İzmir’de gerçekleşen etkinlik en son 8-11 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşmiş, kongrenin ana konusu ise “Sağlık için Isıl Konfor ve İç Hava Kalitesi” olarak belirlenmişti. Hem tesisat mühendisliği hem de diğer disiplinlerde teorik ve uygulamalı bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sunan TESKON Kongresi 2017 yılında ise “Tesisat Mühendisliğinde Bütünleşik Performans” ana teması ile SODEX fuarıyla birlikte organize edilecek.

SODEX Ankara: Sektörün nabzını başkentte tutun

SODEX Ankara, 10-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında, ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. İlk kez 2011 yılında düzenlenen, 2013 yılında yüzde 40 büyüme yakalayarak önemli bir başarıya imza atan SODEX Ankara, katılımcı ve ziyaretçilerine sektörün nabzını başkentte tutma şansı tanıyor. Sektörün en önemli bileşenlerinden biri olan kamu yetkililerinin de yoğun olarak ziyaret ettiği fuar, sektörün kamu, kurum ve kuruluşlarıyla buluştuğu en önemli etkinlik olarak öne çıkıyor. Ankara’nın en önemli HVAC-R buluşması, en yeni ürün ve hizmetlere doğrudan ulaşma olanağı sağlıyor.

SODEX Fuarları, dünyanın en önemli 10 fuar şirketinden biri olan Deutsche Messe’nin Türkiye iştiraki Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenleniyor. Sektörün lider firmalarının katılımcı olduğu etkinlikler, yerli ziyaretçilerin yanı sıra düzenlenen uluslararası alım heyeti ve satın almacı programları kapsamında Avrupa ve Ortadoğu’dan birçok satın almacı ağırlıyor. Böylece, yarattığı iş hacmi ile HVAC endüstrisine katkı sağlıyor. Her iki fuar için geçen ay başlayan satışlar hızla devam ediyor. Katılımcı olmak isteyen firmaların sınırlı sayıdaki yer durumunu göz önünde bulundurarak 2017 yılı için başvurularını gecikmeden yapmaları gerekiyor.