Header Reklam
Header Reklam

Rothenberger Yeni Ürünleriyle İlgili Tanıtım Günleri Düzenledi

05 Şubat 2005 Dergi: Şubat-2005
Boru ile ilgili çok çeşitli alet ve makinelerin üretimini ve tüm dünyada satışını yapan Rothenberger firmasının Türkiye’deki kuruluşu olan Rothenberger Ltd. Şti. 27-28 Ocak 2005 tarihlerinde Kadıköy’deki showroom’unda yeni ürünleriyle ilgili tanıtım günleri düzenledi.

PE, PP, PVDP ve PVC borularla ilgili alet ve makinaların tanıtıldığı eğitim ve tanıtım seminerine Almanya’daki merkezden Ürün Müdürü Peter Jung konuşmacı olarak katıldı.

Seminerlerde, her çaptaki PE boruların elektrofüzyon kaynağını yapabilen yeni kaynak makinası Rofuse’nin detaylı teknik tanıtımı yapıldı. Peter Jung yeni ürünlerle ilgili şunları söyledi: ‘Rakiplerinden daha küçük ve daha hafif olması ile dikkat çeken rofuse ile ¯ 360 mm’den büyük borularda elektrofüzyon kaynakları yapılabilir. Hatta opsiyonel ilavelerle ¯ 3000 mm’ye kadar kanalizasyon borularının kaynakları da yapılmaktadır. 1800 adet kaynak işlemini hafızasına alabilen, bu bilgileri herhangi bir yazıcı veya bilgisayar vasıtasıyla doküman olarak yazdırabilen bu cihaz, Türkçe programıyla da kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor’.

Ürün kalitesinin yanında satış sonrası hizmetlerinde çok önemli olduğunu söyleyen Rothenberger Ltd. Şti. Müdürü Feridun Uğursoy, servislerini bu cihazlarla ilgili özel kalibrasyon aletleriyle donatarak, müşteri memnuniyetine verdikleri öneme dikkat çekti. Seminerde ayrıca, ¯ 40 mm’den ¯ 1500 mm’ye kadar borularda alın kaynağı yapabilen, atölyede veya sahada çalışabilen makinalar hakkında da geniş bilgiler verildi.

Etiketler