Header Reklam
Header Reklam

Ortadoğu’nun ve Türkiye’nin Havalimanlarına Ulus Yapı İmzası

17 Mart 2020
Ortadoğu’nun ve Türkiye’nin Havalimanlarına Ulus Yapı İmzası

Sismik koruma ve titreşim yalıtımı konusundaki ihtisas kuruluşu Ulus Yapı, Ortadoğu’nun ve Türkiye’nin birçok uluslararası havalimanında tesisatın sismik korumasını güvence altına alıyor. İlk fazında 90 milyon, projenin tamamlanmasıyla 200 milyon yolcu kapasiteli, dünyanın en büyükleri arasındaki İstanbul Havalimanı, 41 milyon yolcu kapasiteli Sabiha Gökçen Havalimanı, Avrupa’nın çevreye en duyarlı havalimanı seçilen, 25 milyon yolcu kapasiteli Adnan Menderes Havalimanı ve karbonsuz havalimanı projesine dahil olan, dünyanın en güzel havalimanları listesinde 13. sırayı alan 10 milyon dış hat yolcu kapasitesine sahip Dalaman Havalimanı Ulus Yapı’nın Türkiye’deki havalimanı referansları arasında yer alıyor.
Yeni 207 bin m2’lik terminal binası ve 1,1 milyar USD yatırımla 14 milyon yolcu kapasitesine sahip Bahreyn Havalimanı, Dubai’den sonra bölgenin en büyüğü, Katar’ın en büyük yapısı olan 600 bin m2’lik terminal binası ile 40 milyona yakın yolcu kapasitesine sahip Doha Hamad Havalimanı, 340 bin m2’si yenilenen 15 milyon yolcu kapasiteli Kahire Havalimanı ile 25 milyon yolcu kapasiteli Riyad King Khalid Havalimanı ise Ulus Yapı’nın sismik mühendislikteki uzmanlığını tercih eden, Türkiye dışındaki uluslararası havalimanları referansları arasında öne çıkıyor.
Ulus Yapı alanında uzmanlığı uluslararası kabul gören saygın kuruluş Acrefine markalı sismik izolatörler ve tesisat askı elemanlarını yetkin mühendislik hizmeti ile bir araya getirerek, yerel ve uluslararası prestijli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.