Header Reklam
Header Reklam

Ode 2004 Yılı Değerlendirme Toplantısı Düzenledi

05 Nisan 2005 Dergi: Nisan-2005

ODE 2004 yılının satış ve pazarlama aktivitelerini, 12 Mart 2005 tarihinde İstanbul Point Otel’de düzenlediği toplantıda değerlendirdi.
ODE 2004 yılının satış ve pazarlama aktivitelerini, 12 Mart 2005 tarihinde İstanbul Point Otel’de düzenlediği toplantıda değerlendirdi.

İki bölüm halinde yapılan toplantıya pazarlama, satış, muhasebe ve üretim personeli katıldı. Toplantının ilk bölümünde sırasıyla Ductflex Genel Müdürü Celalettin Erim, ODE K-Flex Genel Müdürü Nezih Altınok, ODE Üretim ve Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferruh Kuduoğlu ile Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaman birer konuşma yaptılar.

Toplantıda ayrıca ODE Genel Müdürü Orhan Turan 2004 yılının durum değerlendirmesini konu alan bir konuşma yaptı. Satış ve pazarlama konusunda yeniden yapılanan ODE’nin 2005 yılında %100 bayi üzerinden satış sistemini daha da yaygınlaştıracağını vurgulayan Orhan Turan ‘günümüzün ekonomik şartları sonucunda düşük enflasyonla dönen farklı bir durum var karşımızda. Fiyatları enflasyon kadar attırmak mümkün değil. Oyun artık başka sahada oynanıyor. Bu yeni şartlar karlılıkta, ciroda hedeflerin tutması için adetsel büyümeyi zorunlu kılıyor. 2005 bizim için önemli kararların arefesinde olduğumuz bir yıl. Bu nedenle üretim ve dağıtımda daha da büyümemiz gerekiyor’ dedi.

Toplantı bitiminde tüm ODE personeli eşleri ile birlikte Taşdevri Restaurant’da düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Yemekte firmada beşinci çalışma yılını dolduran personele ve 2004 yılının en iyi performansını gösteren üç bölge müdürlüğüne plaketlerinin verildiği bir tören düzenlendi.


Etiketler