Header Reklam
Header Reklam

İnşaat Sektöründe Beyaz Rusya Çıkarması!..

05 Mart 2005 Dergi: Mart-2005
Eski Sovyet Cumhuriyetleri arasındaki en sanayileşmiş ülkelerden biri olan Beyaz Rusya, inşaat sektörüne ev sahipliği yapıyor. Türkiye’den milli katılım organizasyonunu Sen Uluslararası Fuarcılık’ın gerçekleştirdiği BELARUSIAN Building Uluslararası Yapı Fuarı, 26-29 Nisan 2005 tarihlerinde başkent Minsk’te yapılıyor.

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve Minskexpo tarafından organize edilen Belarusian Uluslararası Yapı Fuarı’nın Türkiye’den milli katılımını Sen Uluslararası Fuarcılık gerçekleştiriyor. Beyaz Rusya’nın kendi konusunda en önemli fuarlarından olan Belarusian, geçtiğimiz yıl 3 bin 120 metrekare alan üzerine kuruldu ve 9 ülkeden 140 firmanın iştirak ettiği fuarı, 25 binden fazla ziyaretçi gezdi.

2004 yılında fuara İtalya, İrlanda, Moldova, Finlandiya, İngiltere, Rusya, Beyaz Rusya, Çin, İsviçre ve Türkiye’den bir çok firma katıldı. Fuarda, inşaat malzemeleri ve ekipmanları, onarım ve yalıtım malzemeleri, elektrik malzemeleri, kontrol tablosu, mutfak ve mutfak malzemeleri, güvenlik malzemeleri, çevre düzenleme, hırdavat, kapı-pencere, alüminyum ve alüminyum aksesuar, sıhhi tesisat, banyo aksesuarları, ısıtma, havalandırma, iç dekorasyon ürünleri sergilenecek.

Etiketler