Header Reklam
Header Reklam

İGDAŞ Sonbahar Abonelik Kampanyası Sonuçlandı

05 Aralık 2002 Dergi: Aralık-2002
İGDAŞ tarafından 16 Eylül Ğ 21 Ekim 2002 tarihleri arasında düzenlenen ‘Soğuklar Rahatınızı Bozmasın’adlı abonelik kampanyasında, ödül olarak belirlenen, 25 bininci ve 50 bininci aboneye verilecek kombiler, 19 Kasım 2002 tarihinde İGDAŞ Genel Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde yapılan törenle sahiplerini buldu. Törene, şanslı İGDAŞ aboneleri İGDAŞ’ın üst düzey yöneticileri ile İGDAŞ personeli katıldı.

İGDAŞ’ın, 2002 yılı doğalgaz abonelik kampanyalarında 210 bin yeni abone kazanarak büyük bir başarıya imza attığını belirten İGDAŞ Genel Müdürü Süreyya Polat, ‘Amacımız 2003 yılında İstanbul’un tamamına doğalgaz götürmek ve en kısa zamanda tüm İstanbullular’ı doğalgaz konforuyla buluşturmaktır. Abonelerimize hediye ettiğimiz kombiler İstanbul’lunun İGDAŞ’a gösterdiği teveccühe karşı bir şükran ifadesidir. Bu teveccühe daha çok yatırımla karşılık vereceğiz. İstiyoruz ki, herkes ekonomik, çevre dostu, temiz ve güvenli bir yakıt olan doğalgazın konforundan yararlanabilsin’ dedi.

İGDAŞ, ‘4x4’lük Fırsat’ sloganıyla başlattığı ve yıl sonuna kadar devam edecek olan yeni kampanyasında, kampanyadan yararlanan abonelere, 300 milyon liralık doğalgaz abonelik bedeli ile güvence bedelini 4 taksitte ödeyebilme imkanı sunuyor.

Etiketler