Header Reklam
Header Reklam

Honeywell CEO'su Dave Cote, Türkiye'yi Ziyaret Etti

05 Mayıs 2010 Dergi: Mayıs-2010

Honeywell Başkanı ve CEO'su Dave Cote Nisan ayında Türkiye'yi ziyaret ederek, havacılık, enerji, finans ve inşaat gibi sektörlerden müşterilerle ve Honeywell Türkiye yöneticileriyle ikili görüşmeler yapıp, çeşitli etkinliklere katıldı.     

"Honeywell'in önemli sektörlerde güçlü bir pozisyonu var ve  bizim geliştirdiğimiz  teknolojiler  güvenlik ve enerji verimliliği gibi dünyanın karşı karşıya olduğu en çetin sorunların çözümüyle doğrudan ilişkili" diyen Cote sözlerini şöyle sürdürdü: "Entegre elektronik havacılık sistemlerimiz, rafineri teknolojilerimiz, gelişmiş gaz dedektörlerimiz ve bina otomasyonu çözümlerimiz Türkiye'nin daha sıkı güvenlik yönetmeliklerine ve enerji verimliliği mevzuatlarına uyumu konusunda yardımcı oluyor".

Honeywell Türkiye Genel Müdürü Asuman Güven ise yaptığı konuşmada: "Honeywell, müşterilerine ve özellikle üstün servis ve teslimat kalitesine odaklanarak, Türkiye satışlarını 2005 yılından bugüne yüzde 45'in üzerinde artırmıştır" diyerek görüşlerini aktardı. Honeywell'in Türkiye'deki en son başarıları arasında Türk Hava Yolları'ının, SmartTraffic, SmartRunway and IntuVue® 3D  Hava Durumu Radarını kapsayan elektronik havacılık sistemini seçmesi öne çıkıyor. SmartTraffic isimli akıllı hava trafik sistemi, yeni geliştirilen Airbus durumsal farkındalık sistemini içeriyor. Bu sistem pilotlara çevrelerindeki hava trafiği hakkında  daha fazla bilgi sağlıyor. Bu program sayesinde, pilotlar aynı zamanda okyanus aşırı uçuşları daha iyi planlayabiliyor ve daha az yakıt harcayarak, uçuş maliyetlerini önemli ölçüde azaltabiliyor.

 


Etiketler