Header Reklam
Header Reklam

Eskişehir'den Haberler

05 Ekim 1996 Dergi: Ekim-1996

Botaş taralından verilmesi planlanan G4 tipi (6 m3/h) sayaçların temini ve montajının yapılması karara bağlandı. BOTAŞ tarafından verilecek iken alınan karar ile G4 sayaçlarının Yetkili Firmalar tarafından temin edilmesi ve montajının yapılması öngörüldü.

Doğalgaz abone sözleşmeleri Nisan 1997'ye kadar yapılabilecek. İl Çevre Kurulunun almış olduğu bir kararla doğalgaz kullanma zorunluluğu ortadan kalktı. Doğalgaz alma zorunluluğu İlgili Kurulun almış olduğu karara göre 1997 yılının Nisan ayından başlamak üzere konutlara sözleşmelerini yapma zorunluluğu getirildi.

Yalıtım 96 Semineri Yapılıyor

Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Yalıtım'96 Seminer-Sergi-Panel etkinliği 23-24-25 Ekim tarihleri arasında Eskişehir'de düzenleniyor. Yalıtım sektörünün ilk ve tek bağımsız dergisi "Yalıtım" tarafından da desteklenen seminerde Eskişehir halkı ve sanayide görevli mühendis ve teknisyenlere yönelik "yalıtım teknolojilerindeki gelişmeler ve yeni ürünlerle" ilgili bilgi aktarımının yanı sıra ürünlerin tanıtıldığı bir sergi de gerçekleştirilecek.

Barış Adıgüzel / Beta Doğalgaz


Etiketler