Header Reklam
Header Reklam

Dünyadan yeni ekipmanlar

05 Ağustos 1997 Dergi: Ağustos-1997

Gazanalizörü

 

Firetron*   Gaz   Analiz   Cihazı,   3 ayrı gaz analizi yapabilir ve seçeneğe bağlı olarak, ilavelerle, 7 ayrı gaz analizi yapabilme özelliği kazandırabilir. Yapısal olarak, basit bir menü ve trend analizi yapabilme yeteneklerine sahip bulunmaktadır. Freye Inc.  

 

Robotik kontrol

 

Yapısında;   bir  adet  renkli   video-kamera ve ayarlanabilir çift halojen lamba bulunan, müfettiş robot ünitesi, 8 inç veya daha büyük çaptaki kanalların içerisinin göz-lemlenebilmesini sağlamaktadır. Ünite, tekerlekleri ayrılmış halde bir endüstriyel kasa içinde paketlenmiş şekilde sunulmaktadır. Indoor Environmental Solutions Inc.

 

Soğutucu kontrolü

 

Talon soğutucu kontrol sistemleri, klima, ısı pompası ve soğutucu sistemlerdeki enerji sarfiyatının % 20-40 oranlarında azaltılmasını sağlayan,   direkt   olarak   montaj edilebilen sistemlerdir. Aşırı ısıl yüklere karşı koruyucu sistemi ile emme ve basma basınçlarını ayarlamaktadır. Greenworld Technology Inc., Sub-sidiary of Westmark group Holdings, Inc.

 

HVAC analizörü

 

Lokal kullanım için tasarlanmış olan VA500 dijital HVAC analizörü, sıcaklık, bağıl nem, akış hızı, hacimsel debi ve güç ölçebilmektedir. Sahip olduğu, yüksek hafıza kapasitesi sayesinde kümü-latif olarak ölçüm yapabilmektedir. TIF Instruments, Inc.

Btu sistemi

Bir işlemci, akış ölçer ve bir çift sıcaklık sensöründen ibaret olan Btu Sistemi, herhangibir sıvı, ısıtma veya soğutma sistemi tarafından   tüketilen   enerji   miktarını   ve verim veya performans kayıplarını hassasiyetle ölçebilmektedir. Hersey Measurements Co.

 

Elektronik hava temizleyici

 

F58F kanal tipi hava temizleyici, duman, toz, polen ve bakteri gibi zararlı partikülleri havadan arındırarak, özellikle, ticari binaların iç ortam kalitesinin kontrol altında tutulabilmesini sağlamaktadır. Honeywell, Inc., Commercial Air Products teler fabrikalar gibi yerlerde, hassas bir şekilde buhar akış ölçümleri yapabilmektedir. Spirax Sarco, Inc.

 

Sızıntı dedektörü

 

Çelik, dökme demir, PVC, beton ve asbest dahil, tüm boru tipleri için kullanılabilen XLT-20CE cihazı, gelişmiş akustik tespit sis

temi, elektronik amplifikasyon ve filtreleme sistemi, sayesinde, yeraltında, duvar içinde, beton veya asfalt zemin altındaki sızın

tıların tespitini gerçekleştirebil mektedir.            ^^^ Fisher Research Laboratory      ^B

 

Nem kontrolü

 

Desert Cool? desikant aktif nem kontrolü sistemleri serisi; doğal-gaz, propan, buhar, sıcak su veya atık ısı ile çalışan modellerde mevcuttur. DC020 (2000 cfm)'den DC130 (13000 cm)'a kadar bir aralıkta kullanılabilirler. Engelhard/ICC

 

Su ısıtıcısı

 

100 F sıcaklık artımında 288 gph kadar olan kapasitesi ile 9600 HWG sıcak su üreteci, çok birimli konutlar, okullar, çamaşırhaneler, oteller ve lokantalar için uygundur. Trianco Heatmaker.

 

 


Etiketler