Header Reklam
Header Reklam

DKM İnşaat’ın Geliştirdiği Modüler Titreşim Alıcı Kauçuk REZONEX’e Talepler Artıyor

26 Şubat 2018

Ar-Ge çalışmalarının tamamı DKM tarafından yürütülen, zemine oturan ekipmanlar için yüksek çökme kabiliyeti ile mükemmel titreşim sönümleme özelliği sunan REZONEX’e talepler her geçen gün artıyor.

Yurt içinde istenilen kalitede kauçuk malzeme bulmanın zorluğu sebebiyle bir süre önce Ar-Ge çalışmalarına başlayan DKM İnşaat’ın geliştirdiği REZONEX, piyasada sıklıkla kullanılan Neopren, EPDM gibi kapalı gözenekli ve yüksek yoğunluklu kauçuktan üretilen ithal rakiplerini geride bırakan özellikleriyle dikkat çekiyor. İstenilen yüksek çökme kabiliyetini sunmakla kalmayıp gözenekli yapısı ve hammaddesindeki boşluklar sayesinde sahip olduğu titreşim ve ses sönümleme özelliği sebebiyle DKM tarafından “Modüler Titreşim Alıcı” olarak tasarlanan REZONEX, sıradan kauçuklar karşısında ciddi bir avantaj yakalıyor.

600 d/dk üstünde çalışan klima santralleri, fanlar, kazanlar, eşanjörler, frekans konvantörlü çalışmayan pompalar gibi zemine oturan tüm ekipmanlar için kullanıma uygun olan REZONEX; hem iç, hem de dış ortamlarda uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. IBC, ASHRAE, SMACNA kriterlerine uygun ve %100 geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak üretilen Modüler Titreşim Alıcı REZONEX, yurt içinde üretilmesi sebebiyle kolaylıkla ve uygun fiyatlarla ulaşılabilir bir ürün olma özelliği taşıyor. DKM İnşaat tarafından tüm bu özellikleriyle piyasada kullanılan diğer kauçuk malzemelerin muadili olmak yerine yeni standartlar yaratan bir ürün olarak görülen REZONEX’in, kısa sürede piyasada hak ettiği yeri alacağına inanılıyor.