Header Reklam
Header Reklam

Ayvaz Bölgesel Seminerlere Başladı

05 Şubat 2005 Dergi: Şubat-2005

Hacı Ayvaz’ın 2004-2005 yılı bölgesel seminerlerinin ilk durağı Antalya oldu.
Ayvaz End. Mam. San ve Tic. A.Ş. Türkiye genelinde düzenleyeceği toplantı ve seminerlerin ilkini 17 Aralık 2004 tarihinde Antalya Divan Oteli’nde gerçekleştirdi.

Toplantıya, Antalya ve bölgesinde faaliyet gösteren projeci firmalar, taahhüt firmaları, imalatçı firmalar, müteahhit firmalar, otel teknik sorumluları ve öğretim üyeleri katıldı.Toplantıda, tesisat malzemeleri sektöründeki yeni gelişmeler, tesisatlarda ihtiyaca göre ideal malzeme seçimi, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili konular tartışıldı. Ayrıca Ayvaz ürün gamı ve satışa sunulan yeni ürünlerle ilgili detaylı teknik bilgiler de verildi.

Seminerde bir konuşma yapan Ayvaz Satış ve Pazarlama Müdürü Hikmet Temel; Ayvaz’ın 2005 yılında da bölgesel seminerlere devam edeceğini, bu tür seminer ve toplantıların sektördeki tüketim alışkanlıklarını olumlu yönde geliştirdiğini, ayrıca yerli markalarla, satıcı ve nihai tüketici arasında bir köprü kurduğunu böylece, kullanıcılardan gelen taleplere göre üreticilerin kendilerini geliştirme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Temel ‘Avrupa Birliği’nden alınan müzakere tarihi ile birlikte pek çok Avrupalı yatırımcı Türkiye bölgesine önem verecek ve yatırımlar artacak. Türkiye’de inşaat ve tesisat sektörü hızlanacak. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bunun için mal ve hizmet kalitemizin dünya standartlarında olması gerekiyor. AYVAZ 56. yılında dünyanın 56 ülkesine ihracat yapmayı başardı. Önemli uluslararası markalar adına üretimler de yapıyoruz. Bu durum dünyada markalaşmak adına önemli bir adımdır’ dedi.


Etiketler