Header Reklam
Header Reklam

Aironn Sertifikalarına Bir Yenisini Ekledi

05 Ekim 2013 Dergi: Ekim-2013

AIRONN SertifikaAironn duman egzoz fanları AB 305/2011/EU direktifinin 3. kısmı, EN 12101-3’e uygunluğunu gösteren CE belgesini de mevcut CE ve yangına dayanım sertifikaları arasına kattı. Yeni serilerini de sertifikasyon kapsamına alan Aironn ürünlerinin 300 C’ye 2 saat dayanımı bir diğer belgeyle de kanıtlandı.

Aironn Duman Egzoz ve Basınçlandırma Sistem Çözümleri Kitapçığı Basıma Hazırlanıyor

Aironn, yangın, duman egzoz fanları, jetfanlar, basınçlandırma sistemleri alanındaki sistem çözümlerinin yanı sıra kapalı otopark havalandırmasında jet fanlı sistemler, sistem tasarımı, mevcut düzenleme ve standartlar, proje yönetim süreci, yangın yükü hesabı CFD (Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği) Soğuk Akış Analizleri ve Duman Yayılım Analizleri, Montaj güvenliği, Türkiye Yangın Yönetmeliği, 2009 Mekanik Tesisat Havalandırma ve Duman Kontrolü Tasarım Esasları gibi faydalı bilgilerin yer aldığı “Aironn Duman Egzoz ve Basınçlandırma Sistem Çözümleri Kitapçığı” bu ay çıkacak. Ücretsiz gönderimi için info@aironn.com.tr adresine iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Aironn Ankara Bölge Ofisi Açıldı

Jetfanlar ve yangın, duman egzoz fanları, basınçlandırma sistemleri alanında faaliyet gösteren Aironn firması, Ankara ve bölge coğrafyasındaki projelere daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için Ankara’da bölge ofisini açtı. Üretim tesisi Gebze’de bulunan Aironn’un Ankara bölge ofisinin erişim bilgileri şöyle:


Yıldızevler Mah. 708. Sok No:8/2 Çankaya/Ankara
Tel ve Fax: 0312 441 80 88 ankara@aironn.com.tr


Etiketler