Alarko Carrier Kombiler Şili’de...
Pazara sunulduğu günden beri kullanıcılar tarafından büyük beğeni gören ve pazar payını sürekli artıran ‘Serena’ kombiler 20.000 ve 25.000 Kcal/h kapasitede bacalı veya hermetik çalışacak şekilde üretiliyor. Bireysel ısıtma sisteminin beyni olan kombiler düşük yakıt sarfiyatı, eksiksiz emniyet donanımları sessiz çalışmaları, montaj ve bakım kolaylığı, ihtiyaca göre ayarlanabilen kapasitesi ile kullanıcıya konforlu ve ekonomik ısınma sağlıyor.
Alarko Serana Kombilerin çalışma ve güvenlik sistemleri üç elektronik kartla sağlanıyor. Ana elektronik kart, ateşleme kartı ve check-up kartı.
Elektronik check-up’la kombi de tam emniyet sağlandığı gibi Serena’nın özel dilini öğrenmekte kullanı icin oldukça kolaylaştırılmış.