Header Reklam
Header Reklam

KE Fibertec Türkiye Ofisi Bölgede Genişliyor

01 Şubat 2018 Dergi: Şubat-2018
KE Fibertec Türkiye Ofisi Bölgede Genişliyor

Dünyanın lider kumaş kanal üreticilerinden KE Fibertec, Türkiye ofisini çevre pazarlara hitap edecek bir merkez haline dönüştürüyor. KE Fibertec, 2005 yılından bu yana Türk HVAC sektörüne kumaş hava kanalları tedarik ediyor ve yeni çözüm ortağı Ventem Mühendislik firmasını 1 Şubat 2018 itibarıyla ürünlerinin Türkiye’deki ana distribütörlüğü ile yetkilendiriyor.

KE Fibertec Türkiye Genel Müdürü Renol Önder, “BDT ve Ortadoğu bölgesinde daha etkin olabilmek adına her bölgede yerel iş ortakları ile çalışacak şekilde, faaliyetlerimizi yeniden yapılandırmayı tercih ettik. Kapsam olarak geniş bir coğrafya olduğundan, yeni yapılanma ile müşterilerimize daha yakın olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, Türkiye’deki satış ve pazarlama faaliyetlerimizi, 3 yıldır KE Fibertec Türkiye Satış Müdürlüğünü yürüten Evrim Karataş’ın temsil ettiği VENTEM Mühendislik’e devrediyoruz. Bu değişimden oldukça memnunuz zira müşterilerimiz Evrim Karataş Bey’i yakından tanıdığından işbirliğimiz etkilenmeden devam edebilecek” dedi.

Ventem Mühendislik Genel Müdürü Evrim Karataş ise “Yeni yapılanma ile tamamen pazara odaklanarak çözümcü yaklaşımımız ile hizmetlerimizi kesintiye uğratmadan, kumaş kanal konusunda en iyi olmaya devam edeceğiz. Konfor alanları, endüstriyel hacimler ve gıda tesisleri konusunda bilgi birikimimizi ve doğru havalandırma çözümleri ile ilgili deneyimlerimizi müşterilerimizle ve sektör çalışanları ile paylaşmaya hazırız. KE Fibertec markasını, kalite odaklı anlayışımız ile en iyi şekilde Türkiye pazarında temsil edeceğiz” diye konuştu.

VENTEM Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iletişim bilgileri:

Taşdelen Mahallesi Buket Sk. No:1-3/15 Çekmeköy - İstanbul

+90 216 430 90 80, +90 531 510 89 39, info@ventem.com.tr